Luchtfilters


Luchtfilters
Één van de belangrijke aspecten van luchtconditionering is filtering. Daarom bieden wij u een volledig assortiment hoog gekwalificeerde zakkenfilters, cassettefilters, draadframefilters en filterframes.

Zakkenfilters
Zeer veelzijdig assortiment, “state of the art” techniek en tot in de kleinste details geperfectioneerd. Voor een lage luchtweerstand en lange standtijd zijn de zakkenfilters geconstrueerd met aërodynamische instroomopeningen en grote filteroppervlakken. Het filtermedium is opgebouwd uit synthetische vezels. U kunt kiezen uit afscheidingsgraden van 35 tot 98%. De filterklassen zijn G3 t/m F9 volgens de ASHRAE standaard 52.1-1992 EN 779. De filters zijn leverbaar met een metalen of kunststof frame.

Cassettefilters
In vele uitvoeringen met als medium glasvezel, synthetische filtermatten of geheel van metaal. Dankzij de plissé-techniek hebben de aeropleat-panelen een groot filteroppervlak. Alle filterpanelen zijn montagegereed.

Draadframefilters
Voor het eenvoudig monteren van een filtermedium leveren wij een uitgebreid assortiment draadframefilters. Het filtermedium is geconfectioneerd op een gegalvaniseerd stalen draadframe.

Filterframes
Voor het hergebruik van het frame leveren wij kunststof of aluminium filterframes. Een prima en voordelig alternatief voor glasvezelfilterpanelen.


 
Zakkenfilter


 
Filterpic


  

Holland Koeling ® 2019   |    Home     |    Sitemap     |    E-mail direct     |    Links    |
Fancoilunits Koelmachines Split- en DRC systemen Oil, gas and offshore
Luchtfilters Package units Rooftop units Luchtbehandelingskasten